Hörmann aluminium voordeur: ThermoSafe

Precies de deur die u wilt hebben: super veilig en knap design

Uw nieuwe voordeur moet bijzonder zijn, moet bij de stijl van uw woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs zijn van uw goede smaak. Maar uw voordeur moet ook voldoen aan strenge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden bijdragen aan energiebesparing. 

Alles spreekt voor een aluminium voordeur! U kunt uw aluminium voordeur uitrusten naar uw eigen wensen. Aluminium deuren bieden in velerlei opzicht meer voordelen dan deuren van kunststof of hout:

  • Hoge warmte-isolatie
  • Zeer veilig
  • Uitstekende geluiddemping
  • Zeer stevig
  • Geen bijschilderen

Aluminium deuren zien er na jaren nog uit als nieuw en bieden u bovendien ruime keuzemogelijkheden op gebied van technische uitrusting en design.

ThermoSafe voordeur: uw voordelen

Wanneer u voor uw huis een uitstekende warmte-isolatie en hoge veiligheid wenst, adviseren wij u onze ThermoSafe-uitvoering. Met het 73 mm dikke deurblad en het standaard 5-voudige veiligheidsslot bespaart u niet alleen energie, maar beschermt u uw huis ook tegen inbraak en lawaai.

Hörmann biedt veel mogelijkheden om precies de deur te krijgen die het beste past bij uw huis. Zo heeft u bij bijna alle voordeurmotieven de keuze uit optionele soorten beglazing en kleuren. Ook zijdelen en/of bovenlichten zijn mogelijk. Ontdek alle mogelijkheden in de brochure of kom langs. Wij tonen u graag alle mogelijke uitvoeringen en voordelen van een Hörmann voordeur.


Ontdek de brochure

Onze realisaties

Vraag een offerte
Uw voordeur moet u een veilig gevoel en goede warmte isolatie geven?

Contacteer ons