Hörmann SECTIONAALPOORTEN

  • Inbraakveilig
  • 42 mm of 67 mm isolatie
  • Knap design
  • De nieuwste technologie standaard

Sectionaalpoorten bieden dag na dag comfort en veiligheid

Met Hörmann kiest u voor dé belangrijkste garagepoortenfabrikant uit Europa. De familie onderneming is met meer dan 75 jaar ervaring en meer dan 20 miljoen verkochte poorten en aandrijvingen marktleider de nummer 1 in Europa. Deze Duitse merkkwaliteit geeft u een goed gevoel wanneer u een sectionaalpoort koopt.

Sectionaalpoorten openen loodrecht en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze de maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Bovendien kunnen de Hörmann sectionaalpoorten in iedere garagepoortopening ingebouwd worden, bieden meer doorrijbreedte en zijn optimaal afgedicht en geïsoleerd.

Gun uzelf maximaal comfort en een absoluut veilig gevoel met een sectionaalpoort van Hörmann. Maak uw keuze uit de vele verschillende types sectionaalpoorten en ga voor een design en kleur perfect passend bij de stijl van uw woning.Types sectionaalpoorten

Horizontale verlijning

Sectionaalpoort met tijdloos design

De horizontale verlijning is de klassieker onder de sectionaaldeuren. Bij Hörmann krijgt U de keuze uit verschillende breedtes.  Uitzonderlijk is dat bij Hörmann alle panelen gelijk worden gemaakt van hoogte, zodat het uitzicht van de poort perfect is.  Vergelijk dit maar eens met poorten van andere fabrikanten.

Verticale verlijning

Pastorij-stijl uitzicht

U wenst een garagepoort in pastorij-stijl?  Wij voorzien een geisoleerde sectionaalpoort met opliggende aluminium-vulling, waar de verticale lijnen in gefreesd zitten. Deze worden gepoederlakt in een RAL-kleur naar keuze en dit zorgt voor een onderhoudsarm product.

Toch liever echt hout?  Ook dit is natuurlijk geen enkel probleem.

Uitbeklede poorten

Volledig naar wens van de klant

Een onzichtbare poort in het gevelvlak? Bekledingen met verschillende soorten hout, trespa, aluminium profielen, alles is mogelijk.  U krijgt een unieke poort die een meerwaarde biedt aan de woning.  Wij zorgen voor een perfect geisoleerde en aangepaste poort die de extra bekledingskilo's perfect aankan.

Cassette motief

Een harmonieus totaalbeeld

Het cassettemotief is een eye catcher.  De afstanden tussen de afzonderlijke cassettes bij Hörmann sectionaaldeuren is in de hoogte precies gelijk.  Dit wordt bereikt doordat de panelen over de gehele hoogte van de poort gelijk zijn.  Ook de horizontale afstanden tussen de cassettes zijn uniform.  Daardoor ontstaat een gelijkmatig deuraanzicht.


Ontdek de brochure

Onze realisaties

Vraag een offerte
Ook een veilige en goed isolerende garagepoort nodig voor uw woning?

Contacteer ons