Menu

dag na dag comfort en veiligheid

Met Hörmann kiest U voor de belangrijkste garagepoortenfabrikant uit Europa. De familie onderneming is met meer dan 75 jaar ervaring en meer dan 20 miljoen verkochte poorten en aandrijvingen marktleider de nummer 1 in Europa. Deze duitse merkkwaliteit heeft U een goed gevoel waneer U een sectionaalpoort koopt.

Sectionaalpoorten openen loodrecht en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze de maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Bovendien kunnen sectionaalpoorten in iedere garagepoortopening ingebouwd worden, bieden meer doorrijbreedte en zijn optimaal afgedicht en geïsoleerd. Gun uzelf dit comfort.

modellen

S profilering - een tijdloos design

   

De smalle, horizontale profilering is de klassieker onder de sectionaaldeuren. Bij Hörmann krijgt U deze S-profilering in premiumkwaliteit.
Zichtbaar bewijs daarvoor: het absoluut gelijjkmatige profileringsaanzicht. In tegenstelling tot deuren van andere fabrikanten zijn bij Hörmann de profileringsafstanden altijd gelijk.

 

M profilering - rechtlijnig overtuigend

Vrijwel geen garagedeur biedt U een zo grote keuze aan uitvoeringsmogelijkheden en oppervlakken als de sectionaaldeuren met M profilering.
Met de klare lijnen past het aanzicht van deze garagezijdeur bijzonder goed bij moderne architectuur. Met kleur en oppervlak naar wenst 
onderlijnt U effectief de algemene indruk van uw huis.

 

L profilering - perfect afgewerkte elegantie

Het bijzondere deuraspect voor het bijzondere huis. De L-profilering onderlijnt met soevereine elegantie de buitengewone architectuur.
Vanzelfsprekend inclusief alle comfort- en veiligheidsvoordelen, die een Hörmann sectionaaldeur biedt.

 

S-cassette - alles is mogelijk

   

Bij vrijwel iedere bouwstijl past een cassettenmotief. Met de s-cassette van Hörmann krijgt U vele mogelijkheden bij uw keuze van
oppervlakken en kleuren. Zo vindt U gegarandeerd de garagedeur, die optisch perfect met uw huis harmonieert.

Brochure sectionaalpoorten:

Klik hier voor enkele realisaties