Klassiek hekwerk: sierhekken op maat

Uw hekken in onderhoudsvriendelijk en roestvrij staal

Houdt u van het oerdegelijke en wat klassiekere hekwerk, met fijne pijlers of sierlijke afwerkingen? Wij zorgen voor uw hekken volledig op maat. Onze specialisatie zijn sierhekken vervaardigd uit hoogwaardig staal, waarop we u 10 jaar garantie bieden op doorroesten. Alle hekken zijn thermisch verzinkt door onderdompeling en worden vervolgens voorbehandeld zodat een perfecte hechting van de gekozen coating gebeurt. Het hekwerk is hierdoor bovendien uiterst onderhoudsvriendelijk.

Uniek ontwerp van al ons hekwerk

Ons hekwerk wordt door vakmensen volledig uitgewerkt volgens uw uniek ontwerp. Bij het ontwerpen houden we rekening met uw wensen, de stijl van uw woning of het gebouw en uiteraard uw budget

Bij de creatie van uw hekken heeft u een ruime keuze aan materialen en kleuren. Zo kan u de stijl van uw sierhekken heel romantisch maken of net wat strakker. 

Daarnaast kiest u ook volledig de manier waarop uw hekken opent en sluit. Hierbij adviseren wij u over de mogelijkheden: draai- of schuifsysteem, handmatig of automatisch, met of zonder afstandsbediening. Ook voor het klassiek hekwerk is dit alles mogelijk.

Wanneer we alle opties besproken hebben en u akkoord bent met het unieke ontwerp van uw hekken, zorgt een vakkundig gekwalificeerd team voor de plaatsing. Wij staan ook garant voor de pefecte afwerking tot in de kleinste details.

Onze realisaties

Vraag een offerte