Menu

Aluminium voordeuren thermoSafe

Uw nieuwe voordeur moet bijzonder zijn, moet bij de stijl van uw woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs zijn van uw goede smaak. Maar uw voordeur moet ook voldoen aan strenge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden bijdragen aan energiebesparing. U kunt uw aluminium voordeur uitrusten naar uw eigen wensen.

Alles spreekt voor aluminium!
Aluminium deuren bieden in velerlei opzicht meer voordelen dan deuren van kunststof of hout:
• hoge warmte-isolatie
• zeer veilig
• uitstekende geluiddemping
• zeer stevig
• geen bijschilderen

Aluminium deuren zien er na jaren nog uit als nieuw, en bieden u bovendien ruime keuzemogelijkheden op gebied van technische uitrusting en design.

Wanneer u voor uw huis een uitstekende warmte-isolatie en hoge veiligheid wenst, adviseren wij u onze ThermoSafe-uitvoering. Met het 73 mm dikke deurblad en het standaard 5-voudige veiligheidsslot bespaart u niet alleen energie, maar beschermt u uw huis ook tegen inbraak en lawaai.

Precies de deur die u wilt hebben

Hörmann biedt veel mogelijkheden om precies de deur te krijgen die het beste past bij uw huis. Zo heeft u bij bijna alle voordeurmotieven de keuze uit optionele soorten beglazing en kleuren. Ook zijdelen en/of bovenlichten zijn mogelijk

Brochure voordeuren:

Klik hier voor enkele realisaties