Cassette motief

Een harmonieus totaalbeeld

Het cassettemotief is een eye catcher.  De afstanden tussen de afzonderlijke cassettes bij Hörmann sectionaaldeuren is in de hoogte precies gelijk.  Dit wordt bereikt doordat de panelen over de gehele hoogte van de poort gelijk zijn.  Ook de horizontale afstanden tussen de cassettes zijn uniform.  Daardoor ontstaat een gelijkmatig deuraanzicht.Types sectionaalpoorten

Horizontale verlijning

Sectionaalpoort met tijdloos design

De horizontale verlijning is de klassieker onder de sectionaaldeuren. Bij Hörmann krijgt U de keuze uit verschillende breedtes.  Uitzonderlijk is dat bij Hörmann alle panelen gelijk worden gemaakt van hoogte, zodat het uitzicht van de poort perfect is.  Vergelijk dit maar eens met poorten van andere fabrikanten.

Verticale verlijning

Pastorij-stijl uitzicht

U wenst een garagepoort in pastorij-stijl?  Wij voorzien een geisoleerde sectionaalpoort met opliggende aluminium-vulling, waar de verticale lijnen in gefreesd zitten. Deze worden gepoederlakt in een RAL-kleur naar keuze en dit zorgt voor een onderhoudsarm product.

Toch liever echt hout?  Ook dit is natuurlijk geen enkel probleem.

Uitbeklede poorten

Volledig naar wens van de klant

Een onzichtbare poort in het gevelvlak? Bekledingen met verschillende soorten hout, trespa, aluminium profielen, alles is mogelijk.  U krijgt een unieke poort die een meerwaarde biedt aan de woning.  Wij zorgen voor een perfect geisoleerde en aangepaste poort die de extra bekledingskilo's perfect aankan.

Cassette motief

Een harmonieus totaalbeeld

Het cassettemotief is een eye catcher.  De afstanden tussen de afzonderlijke cassettes bij Hörmann sectionaaldeuren is in de hoogte precies gelijk.  Dit wordt bereikt doordat de panelen over de gehele hoogte van de poort gelijk zijn.  Ook de horizontale afstanden tussen de cassettes zijn uniform.  Daardoor ontstaat een gelijkmatig deuraanzicht.

Vraag een offerte